IPR Gaalan tunnelmia

2/2023 14.4.2023

IPR Gaalassa 31.3.2023 juhlittiin aineettomia oikeuksia. Järjestyksessään seitsemäs IPR Gaala kokosi yhteen ennätysmäärän vieraita ja juhlimassa oli 160 alan toimijaa eri yrityksistä, yliopistoista, järjestöistä ja virastoista. Myös palkintoja jaettiin aiempia vuosia enemmän, kun mukaan palkintoja jakamaan tulivat uusina toimijoina Suomen Patenttiasiamiesyhdistys ry sekä Muotioikeuden yhdistys ry. Perinteiden mukaan palkintoja jakoivat IPR University Centerin lisäksi Suomen Teollisoikeudellinen yhdistys ry sekä Suomen AIPPI ry.

Vuoden 2023 palkinnoissa korostui erityisellä tavalla tänä vuonna yhteistyö, yhdessä tekemisen voima ja ilo ja kaikesta tästä saatava hyöty. Kaikki IPR Gaalassa palkitut henkilöt ansaitsivat  palkintonsa tekemällä yhteistyötä yli organisaatiorajojen tai toimimalla useissa eri rooleissa erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä oman työn ohella. Yrityksiä palkittiin niiden keskittymisestä yritystoiminnassaan yhteistyöhön uusien ja yllättävienkin yhteistyökumppaneiden kanssa tai luomalla yhteistyön avulla kokonaan uusia innovaatioita.  Lisää IPR Gaalan palkinnoista ja palkintojen myöntämisen perusteista voit lukea TÄÄLTÄ

Palkintojen jaon jälkeen IPR Gaalassa kuultiin lavarunoilija Juho Kuusen ajatuksia luonnosta ja luovuudesta, nautittiin perinteinen istuva illallinen sekä tanssiittiin bilebändi Jauza!:n tahdittamana.

IPR Gaalassa tunnelma oli lämmin, hauska ja samalla juhlava. Juhlijoilta kuultuja kommentteja olivat muun muassa:

”Kaikkien aikojen Gaala!” 

”Ihanaa, että meillä on tällainen IPR osaajien yhteisö, joka osaa – paitsi asiansa – myös pitää hauskaa!”

”Olipa upeaa tavata vanhoja ja myös uusia kollegoita näin ihanassa tilaisuudessa! Upeat juhlat!”

Vuoden 2024 IPR Gaala järjestetään 22.3.2024! Save the date!

Ohessa kuvaaja Paula Oseniuksen IPR Gaalasta taltioimia tunnelmakuvia:

 

 

 

 

Kirjoittajat

Share: