Odotettavissa taas syksyllä: Trademark Meets Brand

1/2018 13.2.2018
Tahko_syksylla_640.JPG
Syksyllä avautuu mahdollisuus syventää tavaramerkki- ja brändiosaamista IPR University Centerin koulutusohjelmassa. 

Syyskuussa 2018 käynnistyy jo toista kertaa IPR University Centerin kiitosta saanut Trademark Meets Brand -koulutuskokonaisuus. Sen tarkoituksena on syventää osallistujien tavaramerkki- ja brändiosaamista erityisesti liiketoiminnan näkökulmasta – unohtamatta muita IP-oikeuksia.

Viisiosainen koulutus on suunniteltu erityisesti yritysten tuote-, brändi- ja markkinointipäälliköille ja -johtajille, jotka tarvitsevat lisää juridista osaamista brändityön kehittämiseen. Koulutus tarjoaa myös erinomaista lisäosaamista niin kokeneille asiamiehille kuin tutkintoa suorittavillekin sekä jokaiselle markkinointiammattilaisille, sillä ohjelmassa käsitellään IP-oikeuksien tehokasta hyödyntämistä ja hallinnointia sekä brändin tuomaa lisäarvoa liiketoiminnalle.

Viimeinen koulutusjakso järjestetään tammikuussa 2019, ja kaikkiin osioihin voi osallistua myös erikseen moduuleittain tai yhden päivän seminaareina. Luennoitsijoina on alan kotimaisia ja ulkomaalaisia huippuasiantuntijoita. Seminaarien lisäksi ohjelmaan kuuluu kirjallisia töitä, case studeja, ryhmätöitä ja oheislukemistoa.

Koulutuskokonaisuuden rehtorina toimii asiakkuuskehitys- ja IPR Business -päällikkö Taru Kallio-Nyholm Berggren Oy:sta. Lisätietoja Trademark Meets Brand -ohjelman päivämääristä ja sisällöistä kerrotaan kevään mittaan IPR University Centerin tiedotteissa ja sivustolla.

Tervetuloa kouluttautumaan!