Hei me juhlitaan taas!

4/2017 18.12.2017
IPR-gaalan juhlijoita 2017 (kuva: Aleksi Salminen)
 Vuoden 2018 IPR Gaala järjestetään perjantaina 26.1.

Iltaan mahtuu säihkettä ja sähinää, kun IPR-alan osaajat pukeutuvat jälleen parhaimpiinsa ja juhlistavat aineettomia oikeuksia. Tällä kertaa juhlimme Rake-salissa (Erottajankatu 4 C) ja jatkoja vietetään ravintola Teatterin VIP-tiloissa

IPR Gaalassa palkitaan vuoden 2017 menestyjiä ja innovaatioita, kuullaan USPTOn entisen pääekonomistin Stuart J. Grahamin juhlaesitelmä, nautitaan istuva illallinen ja vietetään iloinen ilta kollegoiden kanssa.  Juhlissa meitä viihdyttää bilebändi Los Jefes, josta saattaa löytyä juristipiireissäkin tuttuja nimiä.

On myös tullut taas aika pohtia, kuka tai mikä ansaitsisi vuoden 2017 IPR-innovaatio-palkinnon. Yleisöäänestys on käynnissä ja vielä on mahdollisuus vaikuttaa. Aiempina vuosina palkinnon ovat napanneet Muotioikeuden yhdistys ry (vuosi 2015) sekä Aalto-yliopiston ja Patentti- ja rekisterihallituksen yhteinen hanke, jossa pilotoitiin yhdysvaltalaisen patenttijärjestelmän kaltaista provisionaalihakemuksen sähköistä jättämismahdollisuutta (vuosi 2016).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen IPR Gaalaan löytyy TÄÄLTÄ

Gaalassa nähdään!

IPR Gaalaa tukemassa ovat:

iprgaala_sponsorilogot.jpg

Aiheet: Haastattelut, Muut