WIPO Global Awards -palkintojen voittajat ovat selvillä

22.7.2022

WIPO:n uuden Global Awards -palkintojen voittajat ovat selvillä. Voittajiksi selvisivät pk-yritykset Kiinasta, Japanista, Alankomaista ja Singaporesta.

WIPO:n Global Awards -ohjelma järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Ohjelman tarkoituksena on antaa tunnustusta poikkeuksellisille yrityksille ja henkilöille, joiden immateriaalioikeuksiin liittyvä toiminta luo positiivisia vaikutuksia kotimaassa ja ulkomailla. Voittajat valittiin 272 vaihtoehdon joukosta.

Palkinnot jaettiin voittajille WIPO:n yleiskokouksessa järjestetyssä palkintoseremoniassa. Palkinnot jakoi WIPO:n pääjohtaja Taren Tang. Palkinnot saivat Hydraloop (Alankomaat),  Lucence (Singapore), Raycan (Kiina), Shylon (Kiina) ja Splink (Japani).

Tänä vuonna Global Awards -ohjelmassa haluttuun nostaa esiin pk-yrityksiä, sillä ne muodostavat maailmanlaajuisen talouden selkärangan. Tulevina vuosina ohjelman fokus halutaan keskittää naisten ja nuorison saavutuksiin. ”Olen ylpeä siitä, että äskettäin käynnistetty WIPO Global Awards -ohjelma tukee poikkeuksellisia yksilöitä ja yrityksiä, jotka käyttävät IP:tä positiiviseen muutokseen, samalla kun rakennamme roolimalliyhteisön visiomme mukaisesti varmistaaksemme, että IP:n käytöstä on hyötyä kaikille kaikkialla”, sanoi WIPO:n pääjohtaja Taren Tang palkintojenjaosta.

Alkuperäisen uutisen ja lisää aiheesta pääset lukemaan tästä.

Kuva: Unsplash, Wan San Yip

 

Kirjoittajat

Share: