PRH:n toukokuun tavaramerkki on Desibot

10.5.2023

Spray bottle

The Empire of W Oy:n Desibot on valittu Patentti- ja rekisterihallituksen toukokuun tavaramerkiksi. Kuukauden tavaramerkin valinnan tarkoituksena on nostaa esille tuotteiden ja palveluiden suojaamisen tärkeyttä.

Desibot on alkeellisesta desinfiointilaitteesta The Empire of W Oy:n jatkojalostustyön tuloksena syntynyt monikäyttöinen hygieniakokonaisuus. Tuote tarjoaa käyttäjilleen kontaktittoman käsien desinfioinnin ja lisälaitteiden, kuten matkapuhelinten ja avainten, UV-valopuhdistuksen. Hygieniakokonaisuus on lisäksi varustettu 22-tuumaisella teräväpiirtonäytöllä, josta käyttäjille voidaan näyttää yrityksen valitsemaa mediasisältöä. The Empire of W Oy:n asiakkaat voivat itse valita Desibotin runkovärit, logot ja tekstit, mikä auttaa ylläpitämään asiakkaan brändiä.

Desibotin nimessä yhdistyvät laitteen toimintaa kuvaava desinfiointi ja botti. The Empire of W Oy:n toimitusjohtaja Neisam Al-Wattar kertoo yrityksen halunneen varmistaa yksityisoikeuden nimen käyttöön, jotta brändin rakentamiseen voitaisiin tulevaisuudessa keskittyä rauhassa. Desibotin tulevaan tuoteperheeseen suunnitellaan kuuluviksi muun muassa desinfioivia liinoja.

Desibot rekisteröitiin The Empire of W Oy:n tavaramerkiksi toukokuussa 2022. Al-Wattarin mukaan rekisteröinti on pieni hinta sen omalle työlle tuomasta turvasta.

Alkuperäinen PRH:n uutinen on luettavissa täältä. Desibotin koko tavaramerkkitarina on luettavissa täältä.

Kuva: Unsplash, JESHOOTS.COM

Kirjoittajat

Share: