Muutoksia IPR University Centerin henkilökunnassa

18.3.2019

Olli Pitkänen jättää IPR University Centerin tutkimusjohtajan tehtävät asteittain kevään ja kesän kuluessa. Vuonna 2014 aloitettu tutkimustoiminnan rakentaminen on yhdessä jäsenyliopistojen ja muiden kumppanien kanssa onnistunut hyvin, ja instituutilla on runsaasti korkeatasoista tutkimusta. Olli Pitkänen on kutsuttu mukaan perustamaan datataloutta mahdollistavaa 1001 Lakes -nimistä startup-yritystä yhdessä kokeneiden IT-alan asiantuntijoiden kanssa. Instituutti kiittää kuluneista vuosista ja toivottaa Ollille menestystä seuraavassakin tehtävässään!

Myös tietoasiantuntijamme Soile Mannisen työ instituutissa päättyy maaliskuun lopussa. Soile on ollut pitkään opintovapaalla ja hän siirtyy nyt uusien haasteiden pariin. Kiitämme Soilea lämpimästi kuluneista vuosista ja toivotamme myös hänelle menestystä tulevissa tehtävissä. Yhteistyömme varmasti jatkuu.

Tietopalvelu instituutissa jatkaa toimintaansa ja meille voi edelleen lähettää tietopalvelupyyntöjä.

Instituutin toiminta jatkuu henkilöstämuutoksista huolimatta ennallaan ja tarjoamme kaikille sidosryhmille ja asiakkaille edelleen laadukkaita koulutuksia, tilaisuuksia ja verkkokursseja.

AV