Haku Quality Innovation Award -kilpailuun on auki

19.4.2023

yellow ribbon on a blue background

Suomen Laatuyhdistyksen järjestämän vuosittaisen Quality Innovation Award -kilpailun hakuaika on auki kesäkuuhun asti. Kilpailussa palkitaan parhaat innovaatiot. Kansallisen kilpailun voittajat pääsevät kisaamaan kansainvälisessä Quality Innovation Award -kilpailussa muiden maiden voittajia vastaan.

Suomen Laatuyhdistys järjestää vuosittain Quality Innovation Award -kilpailun, jossa mitataan innovaatioiden taso. Kansallisen kilpailun voittajat pääsevät kisaamaan kansainvälisessä QIA-kisassa muiden maiden voittajia vastaan ja kilpailussa jaetaan myös erilaisia tunnustuksia innovaatiotyöstä. Vuonna 2023 kansainvälisen QIA-kilpailun pääpalkinnon voitti suomalainen Ecomation uudella kuivatislausmenetelmällä.

Kilpailun tarkoituksena on kehittää innovaatioita ja mitata niitä. Kilpailun kriteerit ovat uutuusarvo, hyödynnettävyys, oppiminen, asiakaslähtöisyys ja tuloksellisuus. Laatuinnovaatiokilpailussa tehtävässä arvioinnissa kisaajat saavat palautteen siitä, millä tasolla innovaatio on ja mitä siinä voisi parantaa. Palautteen saaminen kannustaa panostamaan innovointiin entistä enemmän ja paremmin. Menestys kilpailussa tuo myös kansainvälistä näkyvyyttä ja tukee innovaatioiden myyntiä.

Kategorioina kilpailussa ovat potentiaaliset innovaatiot, liiketoimintainnovaatiot, julkisen sektorin innovaatiot sekä ympäristöinnovaatiot. Mukana on myös kuntainnovaatioiden sarja, jossa etsitään parhaita innovaatioita Suomen kunnista ja kaupungeista. Kilpailuun voi osallistua kaikki organisaatiot, kuten järjestöt, yksityiset yritykset ja julkiset organisaatiot.

Hakuaika kilpailuun on auki 2.6.2023 asti. Parhaimmat organisaatiot palkitaan Laatuyhdistyksen järjestämässä Laatupäivä-tilaisuudessa 15.11.2023. Kilpailun hakulomakkeeseen pääset täältä.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Kuva: Unsplash, Brands&People

Kirjoittajat

Share: