Disneyn uusi taktiikka piratismin kitkemiseksi

25.11.2021

Disney pyrkii estämään piratismia entistä enemmän ja hakee nyt piratismin vastaan työskentelevää analyytikkoa. Analyytikon tarkoituksena on työskennellä muun piratsiminvastaisen osaston kanssa ja muun muassa pyrkiä selvittämään ja ymmärtämään uusimpia piratismi ”trendejä”.

Disneyn linna illalla

Verkossa tapahtuma piratismi on edelleen Hollywood elokuvien suurin vihollinen. Useat yritykset ovat perustaneet kokonaisia osastoja, joiden tarkoituksena löytää laitonta materiaalia, ymmärtää jatkuvasti muuttuvaa piratismin kenttää ja löytää vastauksia ongelmaan.

Myös Disney on yksi näistä yrityksistä, jolla on pitkä historia piratismin vastaisen työn kanssa. Disney+ suoratoistopalvelun julkaisemisen myötä vuonna 2019, tarve talon sisäisille piraattiasiantuntijoille on vain kasvanut.

Viime viikolla Disney julkaisi työpaikkailmoituksen, jossa haetaan digitaalisen median piratisminvastaista analyytikkoa. Analyytikon tarkoituksena on pyrkiä ymmärtämään ja selvittämään viimeisimmät verkkopiratismiin liittyvät trendit. Työhön kuuluu piratismin ”ekosysteemin” analysointi ja raporttien kirjoittaminen. Tällä tarkoitetaan viimeisimpien piraattiteknologioiden, sivustojen ja sovellusten seuraamista. Raporttien tarkoituksena on auttaa Disneytä ja sen asiakkaita ymmärtämään ja havaitsemaan piileviä vaaroja.

Pääset lukemaan koko uutisen tästä.

Kuva: Pan Xiaozhen, Unsplash

 

Kirjoittajat

Kirjoittajat